Aktuellt

 

Aktuellt

Författarbesöken för våren 2018 går för fullt, men det finns fortfarande tider i maj om ni letar efter författarbesök till låg- och mellanstadiet. Läs mer under fliken Författarbesök.

 

 

AKTUELLT 2018

Under 2018 släpps några nya böcker, bl.a. Forntidsglimtar - Jägarstenåldern, Forntidsglimtar - Bondestenåldern och Amerikaresan.

Skolbesöken fortsätter. I dagsläget finns det plats för några fler besök i skolor under vår- och hösttermin. Om just er skola är intresserad av att få ett besök av mig, går det fint att ni mailar eller bokar genom Författarcentrum.

 

 

 

Foto från skolbesök ht 2017

 

 

 

 

 

KREATIVT SKRIVANDE I KASTLÖSA GAMLA SKOLA

Den 25-27 maj håller jag och lektör Kris Stenmark, kurs i kreativt skrivande i underbar miljö, mitt i världsarvet på södra Öland. Det blir en helg fylld av det skrivna ordet, där skapandet och den kreativa kraften står i fokus. Den här helgen är till både för dig som vill komma igång med ditt skrivande, men också för dig som vill fördjupa dig i skrivandets hantverk.

 

 

 

 

 

 

 

SKRIVA HISTORISKA BERÄTTELSER ÄLVDALEN 7-10 JUNI 2018

Kliv in i historien i vackra Älvdalen!

Älvdalen genomsyras av historia och här erbjuds nu en kurs i att skriva historiska berättelser. Under kursen besöker vi porfyrverket, Rot Skans och Stops fäbod.

Karaktärsbygge, miljöbeskrivningar, föremål och gestaltning ingår liksom inspirerande föreläsningar om att skriva historiskt - research, källor, sanningshalter och fallgropar.

 

Kursledare är jag tillsammans med Kris Kite Stenmark, litterär konsult och skrivpedagog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KURSER FOLKUNIVERSITETET KALMAR

Jag håller kurs i kreativt skrivande på folkuniversitet i Kalmar.

Kreativt skrivande startar v.9 2018

Anmälan till dessa kurser görs via folkuniversitets hemsida som du hittar HÄR.