Aktuellt

 

Hösten 2017 har jag gjort flera författarbesök i tredje och fjärdeklass, där kreativt skrivande har kombinerats med arkeologi och kunskap om kulturlandskapet. Läs mer under fliken Författarbesök.

 

 

AKTUELLT 2018

Under 2018 släpps ett par nya böcker, bl.a. Forntidsglimtar - Bondestenåldern. Skolbesöken fortsätter. I dagsläget finns det plats för några fler besök i skolor under vår- och hösttermin. Om just er skola är intresserad av att få ett besök av mig och kombinera arkeologi med författarbesökigår det fint att ni mailar eller bokar mig genom Författarcentrum.

 

 

 

Foto från skolbesök ht 2017

 

 

 

 

 

KREATIVT SKRIVANDE I KASTLÖSA GAMLA SKOLA

Den 25-27 maj håller jag och lektör Kris Stenmark, kurs i kreativt skrivande i underbar miljö, mitt i världsarvet på södra Öland. Det blir en helg fylld av det skrivna ordet, där skapandet och den kreativa kraften står i fokus. Den här helgen är till både för dig som vill komma igång med ditt skrivande, men också för dig som vill fördjupa dig i skrivandets hantverk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KURSER FOLKUNIVERSITETET KALMAR

Jag håller två kurser i kreativt skrivande på folkuniversitet i Kalmar.

Skriv ditt liv startar den 27 februari 2018

Kreativt skrivande startar v.9 2018

Anmälan till dessa kurser görs via folkuniversitets hemsida som du hittar HÄR.

 

 

 

ATT SKRIVA OCH ILLUSTRERA BARNBOK

Nätbaserad kurs där du som deltagare under tio veckor får tillgång till kursbrev fullmatade med information och tips om hur du skriver och illustrerar för barn och unga. Dessutom ingår respons på egna texter efter varje kursbrev.

Start januari 2018.

Kursen ges tillsammans med Emmalill Frank som har illustrerat ett trettiotal barnböcker. Mer info kommer under december.

 

 

 

FÖRELÄSNINGAR

Den 20 januari är jag med och firar Mönsterås biblioteks femårsjubileum. Jag kommer prata böcker, hembygd, arkeologi, pirater och kanske ett och annat spöke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt