Aktuellt

 

Aktuellt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om just er klass, skola, bibliotek, bokcirkel, kompisgäng, skrivarcirkel eller företag är intresserad av ett författarbesök, eller en workshop inom kreativt skrivande, kommer jag gärna och besöker er! Fyll bara i formuläret nedan med er förfrågan, så kontaktar jag er inom kort.

Jag ser fram emot att höra från er.

 

Hösten 2017 är flera skolbesök i framförallt tredje och fjärdeklass inbokade. Här kombineras kreativt skrivande med arkeologi och kunskap om kulturlandskapet. Läs mer under fliken Författarbesök.

 

 

Under 2018 händer mycket spännande. Ett par nya böcker släpps. Skolbesöken fortsätter, samtidigt som det blir flera kurser även för vuxna där det kreativa skrivandet står i fokus. Det blir två kurser på folkuniversitet i Kalmar, samt några skrivkurser i Småland. Datum kommer publiceras på sidan innan 1 december.

 

Redan nu kan jag avslöja att jag kommer vara i Mönsterås den 20 januari och fira deras femårsjubileum av det fina biblioteket där. Jag kommer prata böcker, hembygd, arkeologi, pirater och kanske ett och annat spöke.